Pfizer, ett riktigt skurkbolag

Aktien gick av förklarliga skäl dunder under pandemin. Påtvingade vaccin såldes som smör i solskenet med slogan att du ska vaccinera dig för andras skull. Nu har det visat sig att detta har aldrig ens testats. Se HÄR!

Detta borde plockas upp av MSM och påverka aktiekursen, men nej… Så klart håller de bolaget i ryggen.

När tror ni att korthuset kommer fallera?

Hade detta varit ett bolag inom banksektorn eller i industri hade det varit ramaskri. Först ett oehört mediapådrag och förföljelse följt av en lång och väldokumenterad och sträng rättsprocess, ofta resulterandes i höga straff i form av böter eller till och med fängelse. VD avgång och ändringar i styrelsen en absolut självklarhet. Allt detta trots att det i dessa fallen egentligen (förstå mig rätt) ofta bara handlat om något typ av ekobrott eller typ att någon tjackat på fritiden.

I detta fall har en obeprövad produkt med falska uttalade effekter fått en multinationell spridning där hundratals miljoner människor injicerat i sina kroppar, och genom detta modifierat sina immunsystem i tron om att detta skulle skydda dem mot det dödliga viruset.

Detta var inget annat än falskt. Istället ser vi alla dessa bieffekt av vaccinet som förstört människors liv, och i många fall varit anledningen till att de tagit slut. Se rapport och analys av studie här. Sammanfattning:

Ursula är under utredning . Hon har också raderat kommunikationen mellan henne och Pfizer. Känns härligt och ärligt! :slight_smile: